google + linkedin aplica acum

Mandale de Lumina - Initiere Bucuresti NOIEMBRIE 2022

18 Noi. 2022
INITIERE IN MANDALE DE LUMINA (Metoda Ursulei Irrgang).
Curs de baza.
Cu Ramona Andrei si Consuella Efrim
Bucuresti, 18-20 Noiembrie 2022
Mandalele reprezinta limbajul Universului, tradus in forme si culori, continand structurile esentiale, fundamentale ale luminii in fiecare act de creatie, de la celula la gand, de la atom la constelatii.
Pornind din planul conceptelor primare, lumina s-a tradus la nivelul mintii prin forme geometrice perfect simetrice, care reflecta radialitatea potentialului nostru. Tot ce exista in forma naturala urmeaza niste legi si principii precise, care lasa insa foarte mult loc pentru alternative si creativitate.
La nivelul creierului lucrul cu mandalele genereaza un proces de resetare si reechilibrare a emisferelor cerebrale, generand in acelasi timp forme complexe de integrare la nivelul gandurilor, trairilor si senzatiilor. Corpul devine astfel doar o oglinda a unei harti mentale extinse, in care fiecare noua conexiune genereaza o noua asezare a sistemului si astfel intra intr-un proces natural de vindecare si evolutie.
A intelege calea mandalelor si a pasi in acest mod de reflectare a lumii presupune deschiderea de a accepta ca suntem mai mult decat am crezut si ni s-a spus ca suntem. Mandalele exista in toate culturile traditionale din timpuri foarte vechi pentru ca ele reprezinta conexiunea noastra cu informatia originara, cu matricea primordiala, cu programul bazal care se manifesta la nivelul organismului prin legea homeostaziei.
Te invitam sa pasesti in intelegerea structurilor ce stau la baza mandalelor, a numerelor fundamentale, a principiilor neurofiziologice care genereaza fenomenul de feedback regenerativ la nivelul creierului, a aspectelor feminine si masculine care stau la baza formelor mandalelor si nu in ultimul rand in intelegerea impactului folosirii lor la nivel individual si de grup, in variante numerice sau creative.
Vom parcurge impreuna calatoria mandalelor de lumina, dupa metoda Ursulei Irrgang, descoperind esenta functionalitatii lor, metode de calcul pentru vindecare si/sau pentru extinderea constiintei.
Te invitam la mai mult decat un curs…
la o initiere prin mandale, pe care le poti aduce apoi in viata personala, de familie, in formele terapeutice pe care le practici, in scoala sau in dezvoltarea organizationala. Te invitam, de fapt la o calatorie inapoi la originile creatiei, reinvatand si experimentand puterea nemijlocita a geometriei esentiale de calibrare, de oglindire si vindecare.
Program:
Vineri, 18 Noiembrie 2022, 18.30 - 21.00
Sambata, 19 Noiembrie 2022, 10:00 - 18.00 (cu pauza de masa)
Duminica, 20 Noiembrie 2022, 10.00 - 15:00 (cu pauza activa)
Locatie:
Bucuresti
Pret: 150 EUR, include:
- participarea la curs
- materialele de lucru pe toata perioada cursului (hartie, calc, culori, matrici, etc.)
- suport de curs personalizat pentru a te sustine in demersurile tale ulterioare in lucrul cu mandalele
- un set de mandale personalizate si matrici de lucru
- pauzele de ceai/cafea
Plata se poate face in RON, la cursul zilei, sau in Euro, in contul ING: RO46INGB0000999903271893, beneficiar Ramona Andrei (pentru factura, când faceți plata introduceți și CIF/CUI pentru persoane juridice).
Inscrierea este confirmata prin achitarea partiala (minim 50%) sau integrala a taxei de participare, până pe 10 noiembrie.
Grupul are numar limitat de participanti, iar locurile se ocupa in ordinea inscrierii!
Ce iti aduce participarea la acest curs:
-Intelegerea principiilor fundamentale de functionare a mandalelor la nivel neuronal si impactul lor in schimbarea hartii mentale.
-Elemente esentiale de numerologie, matematica bazata pe secventa Fibonacci si utilizarea numarului de aur in intelegerea progresiei originare.
-Intelegerea si aplicarea unor metode de calcul specific mandalelor de lumina.
-Intelegerea algoritmului de generare a mandalelor prin programul (softul) creat de Ursula Irrgang si pe care il vei putea apoi folosi in dezvoltarea ta personala sau in lucrul cu oamenii.
-Intelegerea si dezvoltarea potentialului mandalelor creative (liber desenate) , asezate pe structurile fundamentale dar care sunt diferite ca si efect si potential informational de mandalele prestructurate, simetrice, construite pe principiul centrarii.
Mai inseamna ca acest curs, iti ofera posibilitatea sa achizitionezi de la Ursula Irrgang programul creat de ea (softul) care genereaza mandale. Acest soft a luat fiinta in urma a 12 ani de studiu aprofundat si multidimensional al mandalelor si poate fi achizitionat numai dupa parcurgerea cursului de baza.
Aceasta iti va permite sa lucrezi oricand cu mandale mai complexe decat cele pe care le poti accesa prin calcul numeric, pentru beneficiul personal si, in egala masura, al oamenilor cu care lucrezi ca terapeut, coach, trainer.
*Ramona Andrei, psihoterapeut adlerian, formator si supervizor, art-terapeut, coach adlerian in supervizare, initiata in metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandale de lumina.
**Consuella Efrim, formator, consilier dezvoltare personala, initiata in metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandale de lumina.
Inscriere si detalii:
Ramona Andrei: andreiramona0101@yahoo.com, tel. 0721235056
Sau
Consuella Efrim: consuella.efrim@gmail.com , tel. 0734667733