google + linkedin aplica acum

Cine suntem

"Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul." Mihai Eminescu

Suntem o echipa de oameni inimosi si entuziasti,
Consuella Efrim, Felix Ionescu, Anda Hampea, suntem exact ca tine... organizati dar creativi!

 

Consuella Efrim

Am traversat nenumarate etape si, da-mi voie sa-ti marturisesc, este un process care nu se incheie niciodata. Nu stiu ce vei descoperi TU trecand prin etapele si sesiunile tale experientiale, dar nu trebuie sa stiu! Ele vor conta pentru tine si, daca le vei permite, vor face diferenta in viata ta si a tuturor celor din jurul tau. Eu te pot insoti. te poti sprijini pe mine in timp ce punem lumina pe tot ce se intampla. Nimic nu e intamplator. 

Despre mine si formarea mea poti gasi detalii aici (CV, Diplome, RecomandariAm  peste 16 ani de experienta in companii romanesti, straine si multinationale. Am lucrat in consultanta, vanzari, contact center, in sfera serviciilor si produselor bancare innovative. Am trait sute de ore in sala de training, alaturi de sute de oameni in a caror ochi am vazut deschizindu-se lumina posibilitatilor. O onoare si o binecuvantare pentru mine!

Cine sunt... Eu...? O intrebare la care continuu imi raspund si imi redefinesc mereu raspunsurile. Pentru ca nici unul din rolurile asumate nu ma pot contine in totalitate. Nici pe mine si nici pe tine. Am nenumarate calificari, cursuri, workshopuri, traininguri,certificari si in esenta am ramas un simplu artizan al propriei mele fiinte